tirsdag 18. august 2009

Vidunderbarn

Eg er definitivt veldig inhabil, og sikkert framleis langt inne i 'tantetåka'. Eg lurte jo på korleis det skulle bli - kva som ville vere annleis med denne lille jenta sammenlikna med alle dei andre små jentene og gutane eg har gleda meg over dei siste åra. Eg kan ikkje seie kva som er annleis, men at det er stor skilnad er det ikkje tvil om. Eg får ikkje nok. Heldigvis har eg ei snill søster som sender bileteoppdateringar med jamne mellomrom slik at eg slepp å få heilt abstinens.

No nærmar ho seg 3 månader. I går var ho ute på sin første flytur, då den lille familien skulle på besøk til pappa si side på Austlandet. Og ho skreik ikkje i det heile tatt. Ho smelta sikkert hjertet til alle som såg ho. Sist eg var heime, for ein månad sidan, var ho i ferd med å lære seg både å 'synge' lange lydar når vi sang til ho og å 'prate' korte lydar når vi snakka med ho. No høyrer eg ho pludre i bakgrunnen når eg snakkar i telefonen med Anna. Fantastisk. Ho er eit vidunderbarn. Eg let det siste tilsendte biletet tale for seg sjølv:

gull

3 kommentarer:

Henriette sa...

Nydelig lita dukke!! :) *smelt*

Jon sa...

Til jul planlegger jeg å lære henne å skifte sluk og sage hull til isfisking. Det kommer hun til å like. Sa jeg kommer til? Jeg mente skal.

Marte sa...

Hette: :)
Jon: Ikke tvil om at hun vil like det, men jeg tror jeg ville venta et år med det. Det er jo morsommere når man kan holde redskapet selv.
Skal du treffe dem nå mens de er på Østlandet?