torsdag 14. januar 2010

Storebror ser deg

Dette lurar eg på:
Eg er ikkje med på Facebook. Men eg får sjølvsagt epost frå dei innimellom.

Korleis kan dei tipse meg om folk eg 'kanskje kjenner', som eg VEIT ikkje er venner med andre som har invitert meg til å bli med på Facebook? Kva liste er det dei har tilgong til?

Amerikanar treft på reise i Latin-Amerika, og eit tidlegare prosjekt som eg kanskje helst vil gløyme. Eg kjenner jo desse folka.

Eg tykkjer dette er skummelt.

7 kommentarer:

Jon sa...

Folk som har deg på mailinglista si, er på Facebook, og får spørsmål om å linke de av vennene sine som ikke er på Facebook til Facebook. Og det er deg. Ikke skumlere enn som så.

Jon sa...

Og ja, det er bare du som ikke er på Facebook.

Marte sa...

Men vi har jo ikke felles venner... Hvordan vet de da at jeg kjenner dem? Jeg tviler sterkt på at disse "people you might know" har etterlyst meg. For de som har etterlyst meg kommer først, i kategorien "Your friends on Facebook".

Forklaring? Allvitende lillebror?

Jeg vet jeg er alene, men jeg har det ganske fint alene.

Takk for god og varm bursdagsgave forresten, jeg har den på meg idag.

Jon sa...

Alt det der linkes nok gjennom adresseboka i hotmail/gmail. Noen har en venn på lista som også har facebook. Og så du er på adresselista til sistnevnte. Ikke bekymre deg! Bare join Facebook. Join Facebook for helsike!

Marte sa...

Fat chance.

Unknown sa...

Marte til Facebook!
Jeg fant et vist antall Marte Vik på boka, men ingen som eg kjente. Det stod derimot en link til Twitter. Men der er ikke jeg, og profilen din var låst.

Uansett: På din ikkeeksisterende fjasbokprofil finnes det en invitasjon til en Belgiatur for deg og noen andre du såvidt kjenner. (Mari, Mari, Sverre, Olav, Petter Næss og Andreas Øien)

Epost er feigt til slike invitasjoner, og det samme er sms. Jeg håper derfor du har fått den nå! (Jeg er ikke her inn ofte, så vi kan snakke om saken en passende dag)

Planen for gutta er øl, for jentene er det litt friere... Tidspunkt for tur setter vi til en gang det passer for flest mulig!

Marte sa...

Hello!
Belgia med øl og fri jentemoro er fristende. Særlig i det selskapet! Vi må drøfte tid, også tatt i betraktning min noe begrensede økonomi for tiden siden jeg skal svi av noen høvdinger på rando-utstyr.
Men vi finner vel en mulighet for å drøfte når det kan passe, vi skal jo møtes flere ganger de neste ukene... :)